Helyi közélet

2018.04.15. 17:27

Fővárosi humorista a záhonyi diákhéten

Záhony - Az elmúlt napokban rendezték meg a hagyományos Kandó-hetet a Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziumában.

Záhony - Az elmúlt napokban rendezték meg a hagyományos Kandó-hetet a Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziumában.

A diákhéten számos érdekes program tette próbára a tanulók ügyességét, műveltségét és nyújtott másfelől önfeledt szórakozást a rövidesen következő érettségi és tanévvégi hajrá előtt. Utóbbiak közül a Showder Klubból ismert Fülöp Viktor humorista stand-up előadása váltotta ki az egyik legnagyobb közönségsikert. A szomszédos Borsod megyéből elszármazott, a civil életben egy fővárosi középiskolában tanárkodó vendég számos, az iskola világához, a diákélethez kapcsolódó poénnal tette próbára a nézősereg tagjainak rekeszizmait. A tanodában korábban már megfordult az egyik legismertebb és legkedveltebb hazai nevettető, Dombóvári István is, aki egy farsangi program alkalmával adott fergeteges műsort a határvárosi diákoknak és tanároknak.

- Hudák Márk-Popovics János -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában