Helyi közélet

2018.04.06. 13:33

Jobbik-sajtótájékoztató: A Jobbik a legerősebb ellenzéki párt

Nyíregyháza - Kampánykörútja nyíregyházi állomásához érkezett csütörtökön Toroczkai László. – Az országot járva, sok magyar emberrel találkozva letisztult helyzetet találok: vasárnap a pártunk és a Fidesz között dől el, ki alakíthat kormányt – kezdte sajtótájékoztatóját a Jobbik alelnöke.

Nyíregyháza - Kampánykörútja nyíregyházi állomásához érkezett csütörtökön Toroczkai László. – Az országot járva, sok magyar emberrel találkozva letisztult helyzetet találok: vasárnap a pártunk és a Fidesz között dől el, ki alakíthat kormányt – kezdte sajtótájékoztatóját a Jobbik alelnöke. – Független közvélemény-kutatók is megerősítik, hogy a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt. Húsz éve veszek részt kampányokban, de ilyen mocskosat még nem láttam; az országban olyan gyűlölettel szembesülök, ami felülírja a pártszimpátiát: a baloldaliak is hajlandóak átszavazni. A Jobbik emberei a legrátermettebb, legalkalmasabb, legbecsületesebb jelöltek, akikkel hétfőtől arra összpontosítunk, miként lehet építeni a hazát – fogalmazott Toroczkai László, majd hozzáfűzte: az újjáépítés egyik első lépése a megosztottság megszüntetése lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában