Helyi közélet

2018.04.06. 14:55

LMP-sajtótájékoztató: Egy erős LMP nélkül nem képzelhető el az ország megújulása

Nyíregyháza - Az 1. és a 2. választókerület LMP-s képviselőjelöltjeit mutatta be pénteken Sallai Róbert Benedek, a párt országgyűlési képviselője, hangsúlyozva, hogy le kell váltani az elmúlt 28 év politikai elitjét, mert bebizonyították, hogy alkalmatlanok az ország vezetésére.

Nyíregyháza - Az 1. és a 2. választókerület LMP-s képviselőjelöltjeit mutatta be pénteken Sallai Róbert Benedek, a párt országgyűlési képviselője, hangsúlyozva, hogy le kell váltani az elmúlt 28 év politikai elitjét, mert bebizonyították, hogy alkalmatlanok az ország vezetésére. Arra kérte a választókat, hogy szavazzanak az egyensúly pártjára, a jobb és baloldali elveket egyesítő LMP jelöltjeire. Ígéretet tett a vidék felzárkóztatására, új munkahelyek teremtésre, a fiatalok helyben tartására. Szoboszlay György országgyűlési képviselőjelölt megerősítette, hogy kormányra kerülés esetén munkahelyteremtéssel, lakásprogrammal, minimálbér emeléssel visszahozzák az elvándorló fiatalokat A megyei elnök, Cselószki Tamás azzal zárta, hogy a többkulcsos adó újbóli bevezetésével, és a támogatáspolitika több elemének a megváltoztatásával csökkenteni fogják a társadalmi, jövedelmi különbségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában