Helyi közélet

2018.04.13. 12:32

Momentum-sajtótájékoztató: "Kiváló alap a folytatásra"

Nyíregyháza - A Momentum listájára közel 3 százalék voksolt vasárnap; a 150 ezernél is több szavazó nagyon jó teljesítmény egy egyéves párttól. Ez kiváló alap a folytatásra, most következik csak a munka dandárja – kezdte a párt pénteki sajtótájékoztatóját Magyar Péter 5. választókerületi képviselőjelölt, aki szerint bár a fideszes induló magabiztosan nyert, van egy masszív ellenzéki tömb is Nyíregyházán.

Nyíregyháza - A Momentum listájára közel 3 százalék voksolt vasárnap; a 150 ezernél is több szavazó nagyon jó teljesítmény egy egyéves párttól. Ez kiváló alap a folytatásra, most következik csak a munka dandárja – kezdte a párt pénteki sajtótájékoztatóját Magyar Péter 5. választókerületi képviselőjelölt, aki szerint bár a fideszes induló magabiztosan nyert, van egy masszív ellenzéki tömb is Nyíregyházán. Hozzátette: a megyeszékhely momentumos jelöltje hozta az országos átlagot, Szabolcs-Szatmár-Bereg többi részén azonban egyelőre nincs alapszervezetük, s ez az eredményekben is megmutatkozott. - A fotelellenzékiségnek vége, cselekvő erőre van szükség – ezt már az 1. választókerületi jelölt, a nyíregyházi szervezet elnöke mondta. - A következő évek egyik célja, hogy minden kistelepülésre eljussunk. Ez óriási munka, ezért mindenkit várunk a sorainkba – fogalmazott Babosi György, aki szerint az elmúlt napokban ugrásszerűen megnőtt a Momentum-tagok és -aktivisták soraiba jelentkezők száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában