Helyi közélet

2018.04.09. 08:58

Szabolcsi pártelnökök reakciói

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Fidesz-KDNP és az MSZP megyei pártelnökei értékelték a választás végeredményét.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Fidesz-KDNP és az MSZP megyei pártelnökei értékelték a választás végeredményét.

Dr. Tilki Attila, Fidesz-KDNP: Az érzéseimet és a helyzetet Tamási Árontól vett idézettel tudom leírni, amely különösen érvényes megyénkre: „A hegyi patak eléri a tengert, az igaz szándék a győzelmet.” Ez a nagyszerű üzenet jellemzi leginkább Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fideszes képviselőjelöltjeinek a munkáját, igaz szándékkal a négy év alatt elért eredményekre alapozva kampányoltunk, a választók pedig ezt értékelték – különbséget tettek az igaz és a hamis között. Örülünk annak, hogy a településeink meghálálták az ott élő emberekért végzett munkánkat.

 

Dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke rövid értékelését azzal kezdte, hogy megköszönte a Szabolcs-Szatmár-Beregben élőknek, hogy ilyen sokan elmentek szavazni. – Örülök annak, hogy ilyen magas volt a részvétel, az mindig jó, ha sokan vesznek részt a fontos döntésekben. Gratulálok a győztes Fidesz-KDNP-nek, és szeretném, ha azok, akik a mi szövetségünk jelöltjeire adták a voksukat, tudnák, hogy jó helyre került a szavazatuk. Sajnálom, hogy a választópolgárok közül kevesen szavaztak nekünk bizalmat, az eredmény ismeretében végig kell gondolnunk, hogy mit kell a jövőben másképpen csinálnunk ahhoz, hogy az emberek meglássanak bennünket, hogy el tudjuk hozzájuk juttatni az üzeneteinket.

A Jobbik megyei elnöke, Adorján Béla bár előzetesen értékelést ígért, lapzártánkig nem vette fel a telefont. Az LMP megyei elnöke, Cselószki Tamás nem kívánta értékelni a pártja választási szereplését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában