Helyi közélet

2018.05.10. 10:51

Hat vásárosnaményi házból lopott a helyi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnamény Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. József 21 éves helyi lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. október 9-e és 2018. május 1-je között hat vásárosnaményi lakóház udvarára ment be jogosulatlanul, és onnan, illetve a melléképületekből különböző használati tárgyakat, szerszámokat, szerszámgépeket tulajdonított el. A vásárosnaményi rendőrök a nyomozás alatt beszerzett adatok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2018. május 8-án elfogtak, gyanúsítottként kihallgattak, és bűnügyi őrizetbe vettek. A kihallgatás alatt R. József a bűncselekmények elkövetését beismerte. A büntetőeljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezhet.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves sályi lakos és V. Sándor 24 éves ököritófülpösi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2018. május 9-én egy Fehérgyarmat külterületén lévő ingatlan tároló helyiségéből eltulajdonítottak egy fűkaszát, a hozzá tartozó szerszámokkal és üzemanyaggal együtt. A rendőrök rövid idővel később Penyigén igazoltatták a 24 éves férfit, akinek birtokában voltak az eltulajdonított tárgyak. Az egyenruhások a férfit előállították, és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Társa az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 9-én Mátészalkán elfogtak egy 27 éves nyírparasznyai férfit. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, ezért a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves helyi lakos ellen. A férfi 2018. május 9-én egy tiszavasvári üzlet elől eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a férfit rövid időn belül azonosították, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában