Helyi közélet

2018.05.23. 12:59

Mozduljunk ki Harangodra!

Harangod - Sportvetélkedővel egybekötött nyugdíjas találkozót rendez Nagykálló-Harangodon június elsején, pénteken 9.30 órától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége, a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrkapitányság, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a nagykállói önkormányzat.

Harangod - Sportvetélkedővel egybekötött nyugdíjas találkozót rendez Nagykálló-Harangodon június elsején, pénteken 9.30 órától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége, a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrkapitányság, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a nagykállói önkormányzat. Az ünnepélyes köszöntők után értékes előadást hallhatnak majd a résztvevők: Biztonságban idős korban címmel Gurbán Csaba rendőr százados hívja fel a figyelmet a legfontosabb tudnivalókra. Ezt közös senior tánc és generációs (óvodások, iskolások, idősek) ügyességi játékok követik, majd közös ebéddel, eredményhirdetéssel, díjátadással és látványos rendőrségi bemutatóval zárul az egész napos, testi-lelki felfrissülést garantáló rendezvény.

- Román Demeterné, a Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában