Helyi közélet

2018.05.10. 08:05

Zuhanykabin gyulladt ki Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy zuhanykabin miután a tulajdonos purhabbal egészítette ki a hézagokat, amikor a hajtógáz vélhetően elektromos szikra miatt lángra kapott és a purhab, illetve maga a kabin meggyulladt szerdán délelőtt Nyíregyházán, a Szegély utca egyik lakásának fürdőszobájában. A tüzet a tulajdonos eloltotta, de a lakás füsttel telítődött. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátor segítségével átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi és teherautó ütközött össze szerdán délután Nyíregyházán, a Mező és a Bethlen Gábor utca kereszteződésében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Három személygépkocsi ütközött össze az esti órákban Mátészalkán, az Erkel Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában