Helyi közélet

2018.06.03. 12:32

A szövetség vezetőit öt évre választották meg

Nyíregyháza - Az évi közgyűlését május 19-én rendezte meg Nyíregyházán a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetsége.

Nyíregyháza - Az évi közgyűlését május 19-én rendezte meg Nyíregyházán a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetsége. Fesztóry Sándor ügyvezető értékelte az elmúlt évet. A küldöttek nemcsak ezt a 2017-ről szóló beszámolót fogadták el, hanem az ez évi költségvetést is. Módosították az alapszabályt is: az eddigi 10 tagú elnökséget 7 tagúra csökkentette a küldöttközgyűlés.

Ebben az évben lejárt az 5 éves mandátuma a megválasztott tisztségviselőknek, ezért választás is várt a küldöttekre. A szavazatok alapján újra 5 évre kapott bizalmat a megyei szövetség elnöki posztjára Virág Imre, míg alelnöknek újra megválasztották Farkas Sándort, a Mátészalkai Szatmárvidéki Horgász Egyesület elnökét. A Magyar Országos Horgász Szövetség Választmányába választották: Virág Imrét, Fesztóry Sándort, Farkas Sándort és dr. Isaák Lászlót. A közgyűlés végén a megyei horgász szövetség elnöksége „Horgászsportért” kitüntetést adományozott a hosszú éveken át végzett példamutató munkáért Tátrai Andrásnak, a felügyelő bizottság korábbi elnökének és Gura Mihálynak, az elnökség korábbi tagjának.

A most megválasztott tisztségviselők

Az elnökség tagjai: Oláh Károly (Tiszavirág HE. Tiszadob), dr. Isaák László (Sóstógyógyfürdő HE, Nyíregyháza), Dankó Mihály (Nyírteleki HE), Biri Imre (Cormorán HE. Rakamaz), Szilágyi Imre (Szatmárvidéki HE. Mátészalka). Megválasztották a szakbizottságok elnökeit is: Szilágyi Imre a verseny szakbizottság elnöke, Biri Imre az ifjúság-oktatási szakbizottság elnöke, Gura Mihály (Nagykállói Sport HE) a víz-környezetvédelmi és halgazdálkodási szakbizottság elnöke. A szakbizottságok tagjait a bizottságok vezetőinek javaslata alapján az elnökség kéri fel és bízza meg. A felügyelő bizottság elnöke Szűcs Sándor (Szatmárvidéki HE. Mátészalka), a tagjai Jakab János (Kraszna HE., Kocsord), Mandula Károly (Császárszállás HE.)

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában