Helyi közélet

2018.06.03. 08:51

Emésztőgödörbe esett egy kecske Érpatakon - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Emésztőgödörbe esett egy kecske szombat éjszaka Érpatakon, a Kossuth utca egyik családi házának az udvarán, ahonnan a haszonállat nem tudott kijutni. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok és mentőkötél segítségével sértetlenül emelték ki az állatot.

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy háromszintes lakóház pincéjében szombat este Nyíregyházán, az Élet utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátor segítségével átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában