Helyi közélet

2018.06.04. 11:15

Hol van már a tavalyi kátyú?

Ópályi - Gyorsan haladt az aszfaltcsík Ópályiban, és nincs akadálya a június eleji ünnepélyes átadásnak. Nagyszerű érzés a már aszfaltozott, sima úton végig autózni a főutcán.

Ópályi - Gyorsan haladt az aszfaltcsík Ópályiban, és nincs akadálya a június eleji ünnepélyes átadásnak. Nagyszerű érzés a már aszfaltozott, sima úton végig autózni a főutcán. Mátészalka végétől Ópályi Nagydobos felőli végéig, a Kalló árokig aszfaltozták le a Vásárosnamény felé vezető 4117-es számú mellékutat. Az új burkolat, a buszmegálló szigetek, a kiemelt útszegély és a rendezett útpadka egészen városiassá teszik a települést. Korábban a tüneti kezelés az volt, hogy kirakták az egyenetlen úttest veszélyt jelző táblákat – de ki fog azokra emlékezni? A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által indított 2017-2018. évi komplex útfelújítási program keretében megvalósuló beruházás 269 millió forintba került, és évtizedekre megoldotta a Szalka és Namény között közlekedők, de az utak állapotáért felelősek gondját is. Egyszóval a beruházás pompásan sikerült.

- Erdélyi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában