Helyi közélet

2018.06.10. 11:00

Két személygépkocsi égett Rakamazon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ezer négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet gyulladt ki szombat délután Dombrádon, az Andrássy úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Az út mellett lévő eperfa kidőlt és egy arra közlekedő tehergépkocsi szélvédőjét betörte szombat délután a Nyírbogát és Kisléta közötti úton. Személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Két személygépkocsi égett teljes terjedelmében egy rakamazi családi ház udvarán szombat este, a Zrínyi úton. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tüzet feltehetően elektromos zárlat okozhatta.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi szombaton este Nyírderzsen, a Bátori utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba csapódott egy személygépkocsi szombaton éjszaka Porcsalmán, a Batthyány István úton. A balesetben egy ember sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában