Helyi közélet

2018.07.13. 13:15

A jelszó: gyerünk a szabadba!

Nyíregyháza - Stégpartira és biciklitúrára invitálják a középiskolásokat.

Nyíregyháza - Stégpartira és biciklitúrára invitálják a középiskolásokat.

A nyári szünetben talán még nagyobb a közösségi terek felelőssége abban, hogyan töltsék el a fiatalok hasznosan a szabadidejüket.

Tanév közben leginkább a középiskolás korosztály keresi fel ezeket a helyeket, ahol különböző, az érdeklődési körükhöz kapcsolódó klubokat alakítanak. S bár ebben az időszakban sokan mennek nyaralni, azokra is gondolnak, akik nem tehetnek mást, így egész nyáron a városban ragadnak.

Örömteli a közös tekerés

Így van ez az Új Nemzedék nyíregyházi közösségi házában is, ahol úgy döntöttek az iroda vezetői, ifjúsági koordinátorai, hogy „kiszervezik” a programokat a négy fal közül: ma 15 órától a sóstói tó partján rendezkednek be egy kiadós, játékokban gazdag délutánra. Indulás a Keskeny utcai irodából biciklivel vagy görkorival. Lesz társasjáték, vízparti foci és röplabda.

És ha már szóba került a bringázás: a közösségi tér kerékpártúrát hirdetett középiskolások számára. A július 26-ai kirándulás úti célja nem más, mint Tokaj!

Start reggel kilenckor, az ellátmányról pedig mindenki maga gondoskodik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában