Helyi közélet

2018.07.25. 13:01

Égető szükség van az elkerülőre

Kocsord - Több szabálytalanságot is elkövetett a Kocsordon lekapcsolt külföldi járművezető – számolt be a román hatósági jelzésű gépkocsi esetéről a napokban a Szabolcs Online és a Kelet-Magyarország.

Kocsord - Több szabálytalanságot is elkövetett a Kocsordon lekapcsolt külföldi járművezető – számolt be a román hatósági jelzésű gépkocsi esetéről a napokban a Szabolcs Online és a Kelet-Magyarország. Nos, a rendőrség munkatársai a szabálytalanságok feltárása után eljárást indítottak a járművezető ellen, ez az eset csak csepp a tengerben. A kocsordiak sajnos nap mint nap tapasztalják, hogy számtalan külföldi hatósági jelzésű gépkocsi vezetője nem tartja be a KRESZ-t, átlépik a megengedett sebességhatárt, őrült előzésekbe kezdenek, nem adnak elsőbbséget, szóval veszélyeztetik a falubeliek, a többi közlekedő életét. (Természetesen ez nem minden külföldi gépkocsira igaz.)

Bár történtek már előrelépések az M49-es gyorsforgalmi elkerülő út megépítése érdekében, azonban ez az esemény is azt támasztja alá, hogy minél előbb szükség lenne a munkálatok tényleges megkezdésére, a gyorsforgalmi út mihamarabbi átadására. Jó látni, hogy a rendőrség munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ellenőrzésekre, a szabálytalanságok feltárására, a balesetek megelőzésére a közlekedők és a lakosság biztonsága érdekében.

- Földi István polgármester, Kocsord -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában