Helyi közélet

2018.07.12. 12:56

Elismerés a kiváló munkáért

Nyírtass - Tanítványai szép sikereket értek el a megyei és az országos versenyeken.

Nyírtass - Tanítványai szép sikereket értek el a megyei és az országos versenyeken.

A tanév zárásaként ballagási ünnepséget rendezett a Nyírtassi Tas Vezér Általános Iskola, ahol elismeréseket vehettek át a kiemelkedő munkát végzett diákok.

Az oktatási intézmény vezetősége a fiatalok jutalmazása mellett elismerő oklevélben részesítette Balla Lászlóné pedagógust a kimagasló színvonalon és hivatástudattal végzett pedagógiai tevékenységéért, valamint eredményes és lelkiismeretes tehetséggondozó munkájáért.

Pontos, precíz munkavégzés

Az elmúlt évek eredményes felkészítő munkájának köszönhetően több tanulója rendkívüli sikereket ért el országos és megyei versenyeken anyanyelvi területen.

– A júniusban befejeződött tanévben a Bendegúz Tudásbajnokság anyanyelvi verseny országos döntőjében diákja, Tóth Anett az I. helyen végzett. Pedagógiai munkájában fontos számára a valódi értékek közvetítése és elfogadtatása szülőkkel, diákokkal egyaránt. Mindennapi munkájában törekszik a pontos, precíz munkavégzésre, oktató-nevelő tevékenységét a gyerekek és az iskola érdekeinek figyelembe vételével szervezi meg. Évek óta a felsős munkaközösség vezetőjeként tevékenykedik. Emberi tartása, pedagógiai munkássága példaértékű – tájékoztatta lapunkat Vincze Ágnes intézményvezető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában