Helyi közélet

2018.07.27. 19:11

Élményekkel tértek haza a csengeri diákok

Csenger - Egyhetes élménytáborban vettek részt Tatán a csengeri középiskolások, a szakképzési centrum tanulói az Esély Alapítvány pályázatán keresztül.

Csenger - Egyhetes élménytáborban vettek részt Tatán a csengeri középiskolások, a szakképzési centrum tanulói az Esély Alapítvány pályázatán keresztül.

– Az esélyteremtő, felzárkóztató, bentlakásos programban hétfőtől szombatig különböző kulturális, szabadidős és sportfoglalkozásokat szerveztek – tájékoztatta lapunkat Barcsay István osztályfőnök.

Ismerkedés az edzőközponttal

– Megnéztük a tatai várat, hajókiránduláson, kerékpártúrán vettünk részt, körbevonatoztuk kisvonattal a várost, a Cseke-tó partját és az Angol-parkot. Környezetvédelmi előadáson, elsősegélynyújtó, kreatív programban, rönkhajításban, lábteniszben, kosárlabdázásban, labdarúgásban, röplabdázásban, sorversennyel mértük össze tudásunkat az ott tartózkodó középiskolásokkal.

– Amikor az időjárás kegyes volt hozzánk, a helyi Fényes fürdőben strandolhattunk. A tábor utolsó napján megtekintettük a tatai edzőközpontot, ahol betekintést nyerhettünk, hogy miként készülnek fel a nemzetközi tornákra a tornászok, a vívók, a kézilabdások, a kosárlabdások, az atléták és más sportágak válogatottjai. Mind a huszonhárman igazi élménnyel gazdagodtak. Reméljük, hogy jövőre is lesz lehetőségünk eljutni, és ezáltal élményhez juttatni a diákjainkat – tette hozzá a pedagógus.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában