Helyi közélet

2018.07.06. 08:27

Érzékenyítő programmal lett nyertes az egyesület

Nyíregyháza - Egy magyarországi áruházlánc 400 ezer forintos díját nyerte el a minap a Rejtett Kincsek Down Egyesület.

Nyíregyháza - Egy magyarországi áruházlánc 400 ezer forintos díját nyerte el a minap a Rejtett Kincsek Down Egyesület.

A Láss másként és segíts, hogy gyermekeink egy elfogadóbb világban nőjenek fel elnevezésű – családok és iskolások számára kifejlesztett – érzékenyítő programjukkal több mint 12 ezer vásárlót sikerült megszólítaniuk, akik a szavazataikkal az Ön választ, mi segítünk közösségi kezdeményezés győztesévé tették a szervezetet.

Az áruházlánc negyedik alkalommal segíti a civil közösségeket a Magyar Adományozói Fórum és az Ökotárs Alapítvány közreműködésével, és az idén minden áruházi szavazásos fordulóba bejutott szervezet támogatásban részesült.

Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke az ünnepségen megköszönte a vásárlók támogatását és elmondta: – A 400 ezer forintos nyereményből 20 felnőtt és családja számára nyújtunk érzékenyítő programot a nyíregyházi Csodavárban, emellett tíz iskolai osztálynak, közel 300 nyíregyházi gyermeknek tudjuk bemutatni a fogyatékossággal élők mindennapjait, akik játszóházi hangulatban tanulják az elfogadást. A nyíregyházi körzetben egy 200 ezer és egy 100 ezer forintos támogatást is kiosztottak, ezeket az „Aranyos” Diákokért Egyesület, valamint a Nyíregyházi Babaváró Klub kapja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában