Helyi közélet

2018.07.31. 16:31

Így búcsúzhat el három heti fizetésétől a Lujza utcán

Nyíregyháza - Akár három heti fizetése bánhatja, ha figyelmetlenül közlekedik valaki a Tünde utcán. Egy olvasónk jelezte, hogy ideiglenesen megváltozott a Tünde utca - Lujza utca forgalma, ami miatt véglegesen búcsúzhat a figyelmetlen autós sok pénztől.

Nyíregyháza - Akár három heti fizetése bánhatja, ha figyelmetlenül közlekedik valaki a Tünde utcán. Egy olvasónk jelezte, hogy ideiglenesen megváltozott a Tünde utca - Lujza utca forgalma, ami miatt véglegesen búcsúzhat a figyelmetlen autós sok pénztől. A Tünde utcán, egyenesen haladva, a Debreceni utca felől egyenesen, a Kállói út felé, vagy az Alma utcára lehet haladni, balra a Lujza utcára kanyarodni tilos. A másik irányból, ugyancsak az Alma utca, vagy a Debreceni út ajánlott, a Lujza utcára jobbra sem kanyarodhatunk. Nem hivatalos értesülés szerint a kötelező haladási irány megsértése 30, a behajtási tilalom megszegése további 50 ezer forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában