Helyi közélet

2018.07.04. 12:40

Közösségépítés főzéssel és sok katonanótával

Encsencs - Sokszínű program vár kicsikre és nagyokra július 7-én és 8-án Encsencsen azon a közösségépítő programsorozaton, amelyet a helyi önkormányzat rendez az Encsencsi Református Egyházközséggel.

Encsencs - Sokszínű program vár kicsikre és nagyokra július 7-én és 8-án Encsencsen azon a közösségépítő programsorozaton, amelyet a helyi önkormányzat rendez az Encsencsi Református Egyházközséggel. Szombaton 6.30 órakor kezdődik a horgászverseny a Halászsas Horgásztónál, majd 12 órától szabadtéri színpadi programok követik egymást a Klubudvarban, ahol főzőversenyt is rendeznek. A helyi óvodások és iskolások mellett fellép többek között Loretta, Kis Palika, Bodri és a Miskakancsó, az UFO együttes. A VII. Encsencsi Katonanóta Fesztivál az iskolában 8.30 órakor kezdődik a demecseri Citrom Band közreműködésével. Vasárnap 10 órától a gyülekezeti házban, 17.30 órától a református templomban lesznek rendezvények (pl. Mészáros János Elek koncertje).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában