Helyi közélet

2018.08.19. 16:49

A csali mellé kitartás és akaraterő is kell!

Apagy - A hónap végén negyven órás versenyt rendez az Apagyi Horgászegyesület.

Apagy - A hónap végén negyven órás versenyt rendez az Apagyi Horgászegyesület.

Valami mindig történik Apagyon a Kenderáztató-tónál. Jó hír a horgászoknak, hogy az Apagyi Horgászegyesület tavába augusztus 14-én 500 kilogramm horogérett ponty érkezett.

A másik fontos esemény, hogy meghirdette a horgász­egyesület a következő versenyét, amely 40 órás lesz. A megmérettetés augusztus 31-én kezdődik és szeptember 2-án fejeződik be.

Érvényes állami jegy is kell

Az érdeklődő 2 fős csapatok augusztus 29-én 20 óráig jelentkezhetnek a nevezési díj befizetésével. A csapatoknál lehet + 1 fő segítő, aki csapattagnak számít és részt vehet a horgászatban is. Minden nevezőnek, még a segítőknek is rendelkezniük kell érvényes állami jeggyel. Az első három csapat serlegeket, valamint utalványokat nyer, melyek értéke nagyban függ a nevező csapatok számától, valamint a legnagyobb halat megfogó horgászt is díjazzák. A sorsolást augusztus 31-én 17 órakor rendezik meg, a verseny 18 órakor kezdődik és szeptember 2-án 10 órakor fejeződik be.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában