Helyi közélet

2018.08.25. 18:20

Elültették az emlékezés fáit a VIDOR Ligetben a Bujtosi tó partján

Nyíregyháza - Két évvel ezelőtt a fesztivál kapott egy területet a Bujtosi-tó északnyugati oldalán, ahol a VIDOR létrehozói, szervezői egy ligetet alakítottak ki – olyan csendes, méltóságteljes helyet, ahol a legnagyobb rohanás közepette is meg lehet (és meg is kell) állni időnként. Emlékezni egykori kollégákra, barátokra, közös emlékekre.

Nyíregyháza - Két évvel ezelőtt a fesztivál kapott egy területet a Bujtosi-tó északnyugati oldalán, ahol a VIDOR létrehozói, szervezői egy ligetet alakítottak ki – olyan csendes, méltóságteljes helyet, ahol a legnagyobb rohanás közepette is meg lehet (és meg is kell) állni időnként. Emlékezni egykori kollégákra, barátokra, közös emlékekre. Az első évben nyolc emlékhelyet avattak, de a VIDOR égi társulata ennél sajnos több tagból áll, így tavaly újabb hat fával bővült a liget. Szombat délután a Móricz Zsigmond Színház társulatának tagjai és a teátrum dolgozói öt fát ültettek el olyan művészekre emlékezve, mint Makk Károly, Tahi Tóth László, Margitai Ági, Végvári Tamás és Kertész Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában