Helyi közélet

2018.08.18. 11:47

Kedden folytatódik a demonstráció

Nyíregyháza - Ha nem közelednek az álláspontok, újabb tüntetés lesz.

Nyíregyháza - Ha nem közelednek az álláspontok, újabb tüntetés lesz.

Továbbra sincs egyezség az almatermesztők és a legnagyobb hazai feldolgozó között az ipari alma felvásárlási árában. A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségének (MAGOSZ) megyei szervezete által kezdeményezett keddi egyeztetés óta nem érkezett érdemi válasz, ezért folytatódik a demonstráció.

– Továbbra is arra kérünk minden gazdát, hogy ezért a nem csak méltatlan, hanem már megalázó felvásárlási árért ne szedjék le az ipari minőségű almát addig, amíg nem sikerül egy reális árban megállapodni. Várhatóan jövő hét közepén újabb tárgyalások következnek, de addig is a gazdálkodói érdekek érvényesítésére megkezdtük a kibővített demonstráció szervezését. Mindenkit várunk a termelői összefogás jegyében augusztus 21-én, kedden 8 órára az Austria Juice Kft. vásárosnaményi telephelye elé – tájékoztatta lapunkat a tárgyalóbizottság vezetője, Bakti János.

KM


[related-post post_id="3954227"]

[related-post post_id="3953561"]

[related-post post_id="3950925"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában