Helyi közélet

2018.09.21. 10:17

A testét árulta a 17 éves lány a 41-es főúton- Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 17 éves baktalórántházi lakos ellen. A rendőrök a nőt 2018. szeptember 20-án a 41-es számú főúton tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. Az egyenruhások a nőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének járőrei 2018. szeptember 20-án Nagyhalászban elfogtak egy 23 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága bocsátott ki körözést, mivel egy korábban kiszabott pénzbírságot nem fizetett meg. Az egyenruhások a férfit őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában