Helyi közélet

2018.09.14. 18:26

Fidesz-sajtótájékoztató: Sorsdöntő az időközi választás

Tiszavasvári - Munkahelyteremtést és a kormányzati szándékoknak megfelelő csöndes, békés fejlődést remélünk Tiszavasvárinak – mondta dr. Simicskó István.

Tiszavasvári - Munkahelyteremtést és a kormányzati szándékoknak megfelelő csöndes, békés fejlődést remélünk Tiszavasvárinak – mondta dr. Simicskó István.

– Városi képviselőként sok előterjesztést látott, Tiszavasvári vezetésére alkalmas – így mutatta be pénteken sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, Szőke Zoltánt a térség országgyűlési képviselője, dr. Vinnai Győző. A vasárnapi választást megelőzően arra is felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy a további négy független jelölt közül Badics Ildikó valójában Vona Gábor irányzatának az embere és nem független.

A sajtótájékoztatón jelen volt dr. Simicskó István volt honvédelmi miniszter, aki jelenleg országgyűlési képviselő. A Tiszavasváriban nevelkedett politikus is sorsdöntőnek nevezte a vasárnapi időközi választást, és arra kérte a választókat, szavazzanak a Fidesz jelöltjére. Szőke Zoltán zárásképpen a programjának legfontosabb elemeiről beszélt. Szólt a munkahelyteremtés fontosságáról, a sportot érintő utánpótlás-nevelésről, majd hozzátette: – Ami most a városban közmunka címén folyik, az nem teremt értéket, ezért új pályára kell állítani a közfoglalkoztatást, újra kell építeni a kapcsolatot a környező településekkel, és gördülékenyebbé kell tenni az önkormányzat működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában