Helyi közélet

2018.09.14. 09:34

Rengeteg élménnyel gazdagodtak a nyírtassi diákok

Nyírtass - Már a következő nyár programját tervezgették a nyírtassi fiatalok.

Nyírtass - Már a következő nyár programját tervezgették a nyírtassi fiatalok.

Az elmúlt évhez hasonlóan az idén is megrendezte a nyári Erzsébet napközis táborát a Nyírtassi Tas Vezér Általános Iskola. A tavalyi nagyon sikeres programnak köszönhetően ebben az évben még többen jelentkeztek, így 65 tanuló töltött el egy kellemes hetet a táborban. Rengeteg és változatos tevékenységet kínáltak a szervező pedagógusok a gyermekeknek.

Kimozdultak a községből is

A programok egy részének az oktatási intézmény udvara adott otthont, de gyakran ki is mozdultak a községből a fiatalok. Ellátogattak például a Sóstói Állatparkba, a Sóstói Múzeumfaluba, ahol a kerámiafestés technikájával ismerkedhettek meg s maguk is festhettek tányérokat. Eljutottak a kisvárdai moziba is, ahol a legújabb animációs filmet nézhették meg 3D-ben. A kisdiákok felejthetetlen élményekkel gazdagodhattak, hiszen nem minden nap áll módjukban lézerrel harcolni, léghokizni, biliárdozni, gyöngy­vasalással képet készíteni, legóból robotokat építeni, élő malmot játszani. Olyan jól érezték magukat, hogy a tábor zárásakor már a következő évet tervezgették.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában