Helyi közélet

2018.10.31. 14:18

Dupláznak a Madách sztárjai

Nyíregyháza - A Mamma mia! című sikermusicalt szombaton a Continental Arénában játssza a fővárosi társulat.

Nyíregyháza - A Mamma mia! című sikermusicalt szombaton a Continental Arénában játssza a fővárosi társulat.

Napfényben fürdő görög sziget, mindent körbeölelő, csillogó türkiz tenger, hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mav­rodaphne… Egyszerűen idilli – tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni, s persze élni.

Három lehetséges apa

Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt lánya, Sophie is. Édesanyja szemléletétől eltérően ő mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas, fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos, mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer…

Egy anya, egy lány, három lehetséges apa és egy felejthetetlen színházi élmény a Madách Színház művészeivel, zenekarával, táncosaival és kórusával.

A hat kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusicalt november 3-án, szombaton 14.30-tól és 19 órától a nyíregyházi Continental Arénában láthatja a közönség.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában