Helyi közélet

2018.10.09. 08:56

Kerékpárral lopott táskát Kékcsén

Kisvárda - Táskát lopott; a Kisvárdai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Kisvárda - Táskát lopott; a Kisvárdai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Dávid 18 éves kékcsei lakos ellen. A nyomozás adati szerint a férfi Kékcsén 2018. április 25-én kerékpárral egy 65 éves kisvárdai nő mellé hajtott, majd megragadta a vállán lévő táskát, és az abban lévő értékekkel együtt elmenekült.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit rövid időn belül beazonosították és 2018. április 26-án elfogták. A férfi gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy a táskában lévő pénzt kivette, amit azóta elköltött. Elmondta továbbá azt is, hogy a táskát az okmányokkal és a benne lévő személyes tárgyakkal együtt az egyik közeli erdőben elásta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kisvárdai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában