Helyi közélet

2018.10.01. 12:19

Legidősebb tagját ünnepelte az Örökzöld

Nyíregyháza - Családias ünnepségnek adott otthont a napokban a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ fenntartása alatt működő Városmajori Művelődési Ház.

Nyíregyháza - Családias ünnepségnek adott otthont a napokban a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ fenntartása alatt működő Városmajori Művelődési Ház. Az Örökzöld Nyugdíjas Egyesület a civil szervezet legidősebb tagját, Hámornyik Mihályt köszöntötte, aki immár betöltötte a 95. életévét.

– Nagy várakozással és izgalommal vártuk a délutáni foglalkozást – mesélte Szondy Barna, az egyesület elnöke, aki mellett Jeszenszki András, a lakókörzet önkormányzati képviselője és az egyesület tiszteletbeli tagja, valamint Orémusz Maja, a művelődési ház szakmai munkatársa is köszöntötte Miska bácsit. Az Örökzöld énekkar műsorral kedveskedett az ünnepeltnek, Popovics Miklós hegedűn játszotta el kedvenc nótáját, amelyet verssel kísért.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában