Helyi közélet

2018.10.24. 16:58

Momentum-sajtótájékoztató: "Megszerezhető az 1 millió aláírás"

Nyíregyháza – Az elmúlt hetek egy kellemes terhet róttak rám, ugyanis nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy mikor lehet helyben aláírni az Európai Ügyészséghez való csatlakozást támogató papírt – kezdte szerdai sajtótájékoztatóját dr. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő, a Momentum Mozgalom Nyíregyházi Szervezetének vendégeként.

Nyíregyháza – Az elmúlt hetek egy kellemes terhet róttak rám, ugyanis nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy mikor lehet helyben aláírni az Európai Ügyészséghez való csatlakozást támogató papírt – kezdte szerdai sajtótájékoztatóját dr. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő, a Momentum Mozgalom Nyíregyházi Szervezetének vendégeként. – Sokan megkérdőjelezték, hogy lehetséges-e összegyűjteni 1 millió aláírást. Szerintem igen – mondta el a képviselő. Hangsúlyozta, nem azért küzdenek, hogy leállítsák az Európai Uniós támogatásokat. – Sajnos csak kevesen profitálnak az említett anyagi javakból, pedig uniós pénzekhez köthető az a gazdasági növekedés, amit az utóbbi időben hazánk elért. A megszüntetésük következtében bekövetkező mély gazdasági válságot pedig mindenki saját bőrén tapasztalná – adta tudtul a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában