Helyi közélet

2018.11.20. 15:31

Báloztak a nyíregyházi tűzoltók

Nyíregyháza - Idén harmadik alkalommal rendezték meg a nyíregyházi tűzoltók bálját szombaton, a Debreceni Egyetem Egészségügyi karának épületében.

Nyíregyháza - Idén harmadik alkalommal rendezték meg a nyíregyházi tűzoltók bálját szombaton, a Debreceni Egyetem Egészségügyi karának épületében.

A rendezvényt Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg. Az igazgatói köszöntőt követően a 2018. október 16-án megtartott szolgálati csoportok közötti szakmai vetélkedő eredményhirdetésére és elismerések átadására került sor. A szakmai vetélkedőn az elmúlt évek hagyományával ellentétben, idén műszaki mentési feladat végrehajtása során mutatták meg rátermettségüket a nyíregyházi hivatásos tűzoltók. Ebben az évben a C szolgálati csoport bizonyult a legjobbnak. Az elismeréseket Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató és Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője adták át.

Ezt követően Toldi András tű. alezredes, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka bejelentette, hogy 2018-ban az Év Tűzoltója címet Silimon Mihály tű. zászlós érdemelte ki, kiemelkedő munkája elismeréseként.

A megnyitót követően immáron hagyományként, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tánca következett, amelyet Szőke Ágnes tanított be. Azt este folyamán a Groovehouse együttes is szórakoztatta a résztvevőket.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában