Helyi közélet

2018.11.12. 10:20

Egy csók és más semmi Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - A gyarmati közönség egymás után két estén láthatja a vígjátékot.

Fehérgyarmat - A gyarmati közönség egymás után két estén láthatja a vígjátékot.

Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg. Az ügyvéd szenvedéllyel űzi szakmáját – ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Nejének barátnője, Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek. Sáfrányéknak a magánélete is viharos: a cselédjüknek kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van. A bonyodalmak fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája – vagy inkább mamája? A helyzet kulcsa az ismeretlen Schőn Tóni kezében van…

Az Egy csók és más semmit hétfőn és kedden 19 órától láthatják a Pesti Művész Színház előadásában a fehérgyarmati művelődési házban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában