Helyi közélet

2018.11.12. 16:57

Jó célért táncolnak

Nyíregyháza - A táncest teljes bevételével az állatmentő munkát támogatják.

Nyíregyháza - A táncest teljes bevételével az állatmentő munkát támogatják.

Minden Brandyvel kezdődött. No, nem egy koccintással, hanem egy imádni való golden retriever keverék kutyával, aki új családtag lett a RE-flex Moderntánc Stúdiót alapító és vezető Rácz Erikáék családjában.

– Évekig szerettünk volna egy kutyát, aztán az álomból valóság lett, s az Állatbarát Alapítványtól fogadtuk örökbe Brandyt, aki hamar a család kedvence lett – mondta az előzményekről Rácz Erika. – Az állatotthonban láttuk, milyen elhivatott munkát végeznek a gazdátlan állatok megmentése érdekében, s ekkor jött az ötlet, szervezzünk egy jótékonysági táncestet, a teljes bevétel pedig segítse az állatmentő munkát.

Az ötletet tett követte

– Szerettem volna, ha nem csak egy együttes lép fel, és köszönöm, hogy a Szabolcs Néptáncegyüttes, a vezetőjük Ágoston Ildikó, és a Street Dance School, vezetőjük Kulcsárné Nagy Marcsi azonnal igen mondtak, így november 17-én, szombaton 17 órától a Váci Mihály Kulturális Központban a három együttes és utánpótlás csoportjaik is fellépnek, így igazi tánckavalkád várja az érdeklődőket, akik egy jó célt is támogatnak, sőt a záró produkcióban egyszerre több mint 200 táncost láthatnak a színpadon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában