Helyi közélet

2018.11.19. 18:26

Jubileumi ülés a Felső–Szabolcsi Kórházban

Kisvárda - „Hatvan éves a Szemészet a Felső–Szabolcsi Kórházban” címmel rendeznek jubileumi ülést Kisvárdán november 23–án, pénteken délután 13 órától a Kórház Tanácstermében.

Kisvárda - „Hatvan éves a Szemészet a Felső–Szabolcsi Kórházban” címmel rendeznek jubileumi ülést Kisvárdán november 23–án, pénteken délután 13 órától a Kórház Tanácstermében. Ez alkalommal hét előadás lesz a szemészeti gyógyító munka különböző szakterületeiről. Az előadók a Jósa András Megyei Kórház szemészeti osztályvezető főorvosa Dr. Tsorbatzoglou Alexis, a Debreceni Kenézy Kórházból, Dr. Sohajda Zoltán osztályvezető főorvos. Dr. Németh Gábor a B.A.Z Megyei Kórház osztályvezető főorvosa, Dr. Czeglédi Miklós főorvos a Jósa András Megyei Kórházból. Dr. Zajzon Klára főorvos, Hádáné Ranyhóczki Anikó, szemészeti járó beteg ellátás asszisztense, Dr. Károly Lajos a osztályvezető főorvos, mindhárman a Felső–Szabolcsi Kórház szemészeti osztály munkatársai.

A jubileumi ülés megnyitásaként a résztvevők Komár Anna Eszter cselló előadását, zongorán kíséri Miller Olga, hallgathatják meg.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában