Helyi közélet

2018.12.22. 12:38

Dinamikusan fejlődnek

Panyola - A Panyolai Szilvórium Zrt. a település és a megye hírnevét is öregbíti.

Panyola - A Panyolai Szilvórium Zrt. a település és a megye hírnevét is öregbíti.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a Panyolai Szilvórium ügyvezetője, Lakatos Gergely a közelmúltban a VOSZ fővárosi gáláján vette át az Év Vállalkozója kitüntetést.

Erős alapokon

– Óriási megtiszteltetés ez a díj, mely megerősíti azt, hogy a 16 esztendeje alapított vállalkozás jó úton jár. Ez a kitüntetés nem csak nekem szólt, hanem mind a 45 alkalmazottunknak. Cégünk erős alapokon nyugszik, igyekszünk messzire vinni Panyola és a megye hírnevét. Szerencsére munkánkkal a beszállítók, a vevők és a fogyasztók is elégedettek, sikerült egy ismert márkanévvé formálni a Panyolait – tájékoztatta lapunkat Lakatos Gergely, a pálinkafőzéssel, pálinkaalapú italok előállításával és forgalmazásával foglalkozó Panyolai Szilvórium Zrt. ügyvezetője, aki szerint a dinamikus fejlődés az elmúlt időszak díjain is megmutatkozik, hiszen a fent említett elismerés mellett a Superbrands és a Magyar Termék Nagydíjat is átvehették az elmúlt időszakban.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában