Helyi közélet

2018.12.15. 09:24

Kiderült, hogy melyik lett megyénk legszebb adventi koszorúja

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Véget ért adventi koszorú-szépségversenyünk, kiderült, ki gyűjtötte a legtöbb szavazatot.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Véget ért adventi koszorú-szépségversenyünk, kiderült, ki gyűjtötte a legtöbb szavazatot.

Néhány héttel ezelőtt arra biztattuk olvasóinkat, ne­vezzenek be idei ünnepi ­játékunkra és küldjenek egy fotót saját készítésű adventi koszorújukról. Egy híján száz­húsz regisztráció érkezett a ­december 10-ei be­küldési határidőig a Szabolcs Online-on, olvasóink szebbnél szebb asztaldíszeire péntek délig fogadtuk a voksokat.

A szavazás lezárásával megszületett az eredmény: adventikoszorú-versenyünk győztese, egyben a 10 ezer forint értékű ajándékcsomag nyertese Szilágyiné Tóth Enikő.

Szerencse is kellett

Természetesen a szava­zókról sem feledkeztünk meg. Közel ezren regisztráltak a ­megadott felületen, közöttük véletlenszám-generátorral kisorsoltunk egy ötezer forint értékű ajándékcsomagot.

A szerencsés szavazó 199-es sorszámmal Beriné Czirják Éva. A nyerteseknek gratulálunk, munkatársunk hamarosan felveszi velük a kapcsolatot, a versenyzőknek pedig köszönjük a játékot, reméljük, jövőre is hasonlóan kreatívak és vállalkozó szelleműek lesznek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában