Helyi közélet

2019.01.15. 10:18

360 fokos videó: Az egyéniség kiragyog a smink mögül is

Nyíregyháza - Minczér-Bényei Szandra sminkesnél jártunk, aki nemcsak elmondta, hanem meg is mutatta 360 fokos kameránknak, hogy milyen az igazán trendi smink.

Nyíregyháza - Minczér-Bényei Szandra sminkesnél jártunk, aki nemcsak elmondta, hanem meg is mutatta 360 fokos kameránknak, hogy milyen az igazán trendi smink.

– Nem igazán szeretem a sminkdivat szót használni, hiszen ugyanúgy, mint az öltözködésben, nem biztos, hogy az éppen aktuális divat a legelőnyösebb számunka – mondta el a szakember. – Minden embernek más személyisége, arcformája, bőrtónusa és szemfelépítése van. Az a legfontosabb, hogy vendégünk ne vesszen el az elkészített smink mögött, inkább emeljük ki az egyéniségét.

Hozzátette: a változások természetesen a szépségipart sem kerülik el, a 2019-es év mottója a "természetes arc" lesz. Tavaly a highlighter túlzott használata számított igazán divatosnak, amely rendkívül csillogó arcbőrt eredményezett - ezt ellensúlyozzák az idei trendek.

– A most nagyon menő meleg tónusú, pirosas, bordós, rezes színeket tavasszal leváltják majd az élénk zöldes, kékes és lilás árnyalatok – folytatta Minczér-Bényei Szandra. – A szemsminkben tavaly a tökéletes kontúrvonalak uralkodtak, 2019-ben viszont belép a trendbe a satírozás, ami bepuhítja a kemény vonalakat. A 90-es években nagyon népszerű volt a barna árnyalatú rúzs, ami idén újra visszatér, de ennél a színnél is meg kell találnunk azt az árnyalatot, ami jól áll.

Van azonban, ami soha nem megy ki a divatból: a sminkes szerint az örök érvényű füstös szemek mindig nagyon népszerűek, legyen szó natúr vagy intenzívebb árnyalatokról, matt vagy fényes színekkel. Ezen kívül a klasszikus vörös rúzs az a kellék, amivel nem lehet mellélőni.

Minczér-Bényei Szandra elmondta: ahogyan egy fontosabb alkalomra ünneplőbe öltözünk, ugyanúgy érdemes a sminkre is odafigyelni a különleges helyzetekben.

– Minden olyan alkalommal kérjük szakember segítségét, amikor fontos, hogy a sminkünk tartós, könny- és vízálló legyen, és a lehető legjobban passzoljon a személyiségünkhöz – tette hozzá. – Úgy gondolom, az esküvőkön már elengedhetetlen, hogy igénybe vegyük egy profi sminkes szolgáltatásait. 2018-ban a legtöbb vendégem menyasszonyi, örömanya és koszorúslány sminket kért, de sokan megkerestek szalagavatók, bálok és fotózások miatt is. Napjainkban azonban egyre elterjedtebb, hogy akár egy állásinterjú, születésnap, baráti vagy céges összejövetel apropóján is profihoz fordulnak.

NA


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában