Helyi közélet

2019.01.08. 12:54

A páratlan páros

Dombrád - Kategóriájuk győztesei lettek a Döntők Döntőjében.

Dombrád - Kategóriájuk győztesei lettek a Döntők Döntőjében.

Különleges volt a Fölszállott a páva elnevezésű népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor nemrég véget ért évada. Ezúttal a műsor eddigi legjobbjai mérték össze tudásukat. Újdonságnak számított, hogy a közönség szavazatain múlott, mely produkciók kerülhettek a fináléba. A szóló- és páros tánc kategóriában a nagyecsedi Bulyáki Anett és a dombrádi Oszlánszki Patrik végzett az élen, és vehette át az egy-egy millió forintos nyereményét, amit a többi versenyzőhöz hasonlóan jótékony célokra ajánlottak fel.

Óriási megtiszteltetés

– A műsor hatalmas nagy lehetőség volt nekünk: 2017-ben az elődöntőig sikerült eljutnunk, amit abszolút pozitív élményként éltünk meg, hiszen szakmailag sokat lendített az életünkben – említette Oszlánszki Patrik, majd hozzáfűzte: – A Döntők Döntőjében úgyszintén óriási megtiszteltetés volt részt venni. Szinte felfoghatatlan az, hogy újra a nagyközönség előtt megmutathattuk tudásunkat.

Külön örültünk annak, hogy az idei „Pávában” a nyereményt alapítványoknak kellett felajánlani. Segíteni tudtunk a Rejtett Kincsek Down Egyesületnek. Leendő pedagógusként fontosnak tartjuk a gyerekek életének fejlődését.

A páratlan párosról készült bővebb cikk a héten jelenik meg a Kelet-Magyarországban.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában