Helyi közélet

2019.01.17. 13:08

Ádázul küzdött Dominikán a nyíregyházi bokszvilágbajnok

Nyíregyháza - Nyíregyházi kötődésű versenyző tette próbára a felkészültségét.

Nyíregyháza - Nyíregyházi kötődésű versenyző tette próbára a felkészültségét.

Egy kereskedelmi tévécsatorna sport-reality műsora az Exatlon, melyben két csapat ádáz küzdelmét mutatják be. Dominikán forgatták le a vetélkedéseket, ahol a hivatásos sportolók, a kiemelkedően sportos celebek versenyeznek a rendkívül fitt civilekkel. A moderátor az a Palik László, aki hosszú évek után tért vissza a képernyőre.

Boldogan fogadták

Ahhoz, hogy valaki az Exatlon egyedülállóan nehéz akadálypályáin tudja bizonyítani a rátermettségét, előbb szigorú vizsgálatoknak és képességfelmérő feladatoknak kellett megfelelnie. Ezen a szűrőn ment át a nyíregyházi kötődésű Miló Viktória is. A négyszeres ökölvívó-világbajnok, Európa-bajnoki bronzérmes, négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres all style karate- és kétszeres kungfuvilágbajnok 40 évesen tette próbára magát. Miután sérülés miatt az egykori ritmikus gimnasztikázó Vass Dórának véget ért a viadal, a Bajnokok csapata kénytelen volt újabb tagjától búcsúzni. Miló Viktória Gelencsér Tímeával, a Miss World Hungary 2016 győztesével „párbajozott”, és végül alulmaradt, így haza kellett utaznia a közép-amerikai országból.

A műsor honlapján megjegyezte, hogy azt várta a versenytől: legyőzze önmagát és a korát. Némi túlzással több ellenfele a fia vagy a lánya is lehetne. Reálisan nem lehetett azt elvárni tőle, hogy a legjobb legyen, és nem is a végső győzelem lebegett a szeme előtt. Az vigasztalja, hogy hazatérése után a tanítványai boldogan fogadták. Bár bántja a kommentelők rosszindulatú hozzászólása, a kiesése ellenére a sport-realityben bizonyította, hogy tud még győzni is.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában