Helyi közélet

2019.01.15. 19:25

„Elvarázsolták” a vendéglátóikat

Nyíregyháza - Mint minden évben, 2018-ban is nívós karácsonyi ünnepséggel zárta az esztendőt a Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesülete.

Nyíregyháza - Mint minden évben, 2018-ban is nívós karácsonyi ünnepséggel zárta az esztendőt a Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesülete. Nagy örömünkre, újra a Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola tanulói tették szebbé az ünnepségünket. Negyven csillogó szemű gyermek köszöntött minket énekkel, majd a Veréb és a fenyőfa című mesejátékot adták elő. Könnyeket csaltak a szemünkbe az ifjú tehetségek, akik felkészítő tanáraik alapos és lelkiismeretes munkájának köszönhetően, magabiztosan és jól szerepeltek. A műsorukkal annyira „elvarázsoltak” minket, hogy minden gondunkat, egészségügyi problémánkat „elfelejtettük” e rövid időre. Az egyesületünk tagjai is felléptek verssel, zenével, énekekkel, majd elfogyasztottuk a közös vacsorát, szerény ajándékokat osztottunk ki a diákoknak, ünnepi hangulatban zártuk az estét és az évet.

- Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesülete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában