Helyi közélet

2019.01.04. 12:37

Kinek a komplexusai jobbak?

Nyíregyháza - A népszerű humorista, Dombóvári István a VMKK-ban lép fel.

Nyíregyháza - A népszerű humorista, Dombóvári István a VMKK-ban lép fel.

Az alacsony ember tényleg mindig kompenzál? Minden kisnövésűben ott lapul egy elfojtott Napóleon? Kimondhatjuk-e azt hogy létezik alacsonybűnözés? A mi komplexusaink vannak olyan jók, mint a másoké? Többek között ezekre a fontos kérdésekre keresi a választ Dombóvári István önálló estjében január 4-én 18 órától a Váci Mihály Kulturális Központban.

A vidám közösségfejlesztő tréningen a népszerű humorista garanciát vállal arra, hogy ha az előadás végére nem száll el minden komplexusunk, akkor végleg rögzül. Dombóvári István a hazai stand-up comedy jeles képviselője, aki Fábry Sándor tanácsára ment el a Dumaszínházhoz, aminek azóta is állandó fellépője. Rendszeresen hallható a Kossuth Rádió Kabaréklubjában, valamint szerepel az RTL Klub Showder Klub című műsorában. 2015-ben társműsorvezető volt a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban.

Valóra váltaná az álmát

A Dumaszínház honlapján olvasható bemutatkozás szerint „…Alacsony. Sokáig azt hitte, hogy ez az állapot változhat. Még egy OKJ-s Legyünk magasabbak tanfolyamot is elvégzett, de olyan magasan volt a tábla, hogy nem látta, így megbukott a vizsgán.

Amorf. Hét évente testsúlyának felét leadja, majd újra felszedi. Ezzel mintegy híven demonstrálja a hét bő és a hét szűk esztendőt, amely már-már biblikus metafora. A szereplés számára terápia. Élvezi, hogy bámulhatja a nőket, akik az előadás alatt a zárt ajtók miatt nem tudnak tőle elmenekülni. Humora nehezen behatárolható, valahol a ne már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli. Még nem olyan okos, hogy felérje ésszel, hogy mennyire buta. Valóra szeretné váltani az álmát. A forintját pedig euróra.”

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában