Helyi közélet

2019.01.29. 11:55

Már elhiszik: vannak, akiknek számítanak

Érmihályfalva - Nemrégiben Érmihályfalvára látogattak a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének tagjai, hogy ajándékot vigyenek a Dévai Szent Ferenc Alapítvány keretében működő iskolaotthon lakóinak.

Érmihályfalva - Nemrégiben Érmihályfalvára látogattak a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének tagjai, hogy ajándékot vigyenek a Dévai Szent Ferenc Alapítvány keretében működő iskolaotthon lakóinak. A tartós élelmiszereken és az édességeken kívül – Hollósi Istvánné kállósemjéni kolléganőnk adományaként – egy telefonnal ajándékoztuk meg fogadott keresztgyermekünket, Sós Imikét.

A megyei szervezet 2015-ben kapcsolódott be a Böjte Csaba atya által létrehozott Szent Ferenc Alapítvány keresztszülői programjába, ekkor fogadtuk keresztfiunkká az otthon egyik tanulóját, Imikét, akinek hozzájárulunk a napközi otthonos ellátásához.

Évek óta figyelemmel kísérjük sorsának alakulását, alkalmanként találkozunk vele, és igyekszünk segíteni. Örömmel nyomon követjük a többi fiatal életét, fejlődését is; csillogó szemük jelzi, hogy most már elhiszik: vannak, akik számára fontosak.

- A megyei MKE vezetősége -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában