Helyi közélet

2019.01.22. 14:06

Mi Hazánk Mozgalom-sajtótájékoztató: Okafogyottá vált a demonstráció Nyíregyházán, célt ért a gumiipari dolgozók szakszervezete

Nyíregyháza – Nyíregyházán is megalakult a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezete – jelentette be a keddi, Contitech Magyarország Kft. épülete előtt tartott sajtótájékoztatón Kovács Koppány Zoltán, a párt városi elnöke.

Nyíregyháza – Nyíregyházán is megalakult a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezete – jelentette be a keddi, Contitech Magyarország Kft. épülete előtt tartott sajtótájékoztatón Kovács Koppány Zoltán, a párt városi elnöke. Apáti István független országgyűlési képviselő, a Mozgalom parlamenti csoportjának tagja elmondta: az értelmes ellenállás jegyében, a tavaly decemberben elfogadott túlóratörvény ellen is tiltakozva, az ország több pontján szervezett demonstrációt a Mi Hazánk. – Nyíregyházán és Veszprémben okafogyottá vált a tervezett félpályás útlezárás, megállapodás született ugyanis a gumiipari dolgozók szakszervezete és a munkaadó között, itt már biztosan nem fognak élni az irreálisan magas túlóráztatás lehetőségével. Mi, az egyesült balliberális tömbbel ellentétben, beleértve a Jobbikot is, nem a balhéban és az értelmetlen károkozásban látjuk a megoldást, hanem a szakszervezetekkel való együttműködésben, az előremutató tárgyalások elősegítésében – nyilatkozta Apáti István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában