Helyi közélet

2019.02.22. 11:44

Seprűvel kergették el a telet

Sóstóhegy - A sóstófürdői és sóstóhegyi nyugdíjasok is megtartották télűző farsangi mulatságukat.

Sóstóhegy - A sóstófürdői és sóstóhegyi nyugdíjasok is megtartották télűző farsangi mulatságukat.

Takarítónő, Hófehérke gonosz mostohája, pancsoló kislány, hóember, pulyaszedő, Szandi, hastáncos, indiai nő, horgász a kukaccal, öregember fiatal feleséggel, gyógyszeres főnővér, Laci betyár és szőlősgazda is bemutatkozott a közönség előtt a nyíregyháza-sóstófürdői, sóstóhegyi nyugdíjasok télűző farsangi buliján.

A bálon részt vett Ágoston Ildikó önkormányzati képviselő, Román Demeterné, a NYOSZ alelnöke és a megyei nyugdíjasszövetség elnöke, Mészáros Szilárd, a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója és helyettese, Kobzos Judit, valamint a Sóstóhegyi Közművelődési Színtér vezetője, dr. Hudákné Fábián Nóra is.

Pikáns versek, vicces történetek

Tóth Ernőné klubelnök köszöntője után Simon Józsefné műsorvezető bohókás jeleneteket, pikáns verseket, elgondolkodtató családi történeteket konferált fel, amelyeket a „Vidám nagyik” vicces dalai és a „Vadrózsák” cigány és boszorkánytánca követett.

A „banyák” táncba hívták a vendégeket, hogy együtt űzzék el a telet.

- Lőkös Imréné, Nyíregyháza -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában