Helyi közélet

2019.02.14. 07:21

Valaki titokban beléd zúgott! Itt olvashatod az üzenetét!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Arra kértük olvasóinkat, hogy küldjék el bátran titkos szerelmes üzeneteiket, és be is futott jó néhány megható vallomás! Sokan a jelenlegi párjuknak üzentek Valentin nap alkalmából, az ő megható szösszeneteik is belekerültek a cikkbe. Mivel a mai nap a romantikáról szól, továbbra is várjuk a vallomásokat!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Arra kértük olvasóinkat, hogy küldjék el bátran titkos szerelmes üzeneteiket, és be is futott jó néhány megható vallomás! Sokan a jelenlegi párjuknak üzentek Valentin nap alkalmából, az ő megható szösszeneteik is belekerültek a cikkbe. Mivel a mai nap a romantikáról szól, továbbra is várjuk a vallomásokat!

Zoli üzeni Vikinek: Titokban évek óta téged szeretlek, nekem te vagy a legszebb!

Frank üzeni Csokibajusznak: Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy vissza kell jönnöm?

Andris üzeni Vikikének: Én is nagyon szeretlek köszönöm,hogy vagy nekem. Remélem örökké együtt maradunk. Csókol szerető párod Andris

Lüke üzeni Barbye-nak: Te Vagy a mindenem, az életem párja és értelme. Mindent megtennék és meg is fogok Érted. Te Vagy nekem a nagy Ő. Nemsokára együtt leszünk. Szeretlek,IMÁDLAK!!!

Robi üzeni Heninek: Drága Feleségem! Nagyon szeretlek,nincsen hozzád fogható senki számomra!Te vagy a mindenem. <3 Köszönöm,hogy melletted lehetek,és mindent amit kaptam,kapok Tőled! <3 <3 <3

Boyler üzeni Rozinak: A Világot Jelented Nekem! Te vagy az Életem! Szeretlek!

S. üzeni L.-nek: Együtt mindenre képesek vagyunk! SZERETLEK

Ifj Kocsis Ferenc üzeni egy kis angyal hölgynek: Szerettelek nagyon, Szerettelek és öröm volt téged szeretni, nem csak boldogság hanem érdemes, velem voltál az úton, szerettél, vezettél, tanítottál, segítettél, gyógyítottál, megerősítettél, meghallgattál, olykor te is követtél engem, köszönöm kedves szívedet amely édes, mert éreztem szeretsz és én ezért szerettelek meg, jól esett szereteted és ezt nem is szeretném feledni, de üzenned kéne már mert már kitartásom vége jár, nem szeretnélek elhagyni elfeledni, minek is szeretnélek elfeledni ha szerettelek, tehát még mindig van remény bennem igen, üzenj kérlek, én még várlak belül, ha jót akarsz nekem és szeretsz vagy csak kedvelsz még, de bármi is volt bármi is lesz, öröm volt veled az úton együtt és érdemes és még mindig érdemes a jövő is, rajtad is áll, kedves! Szeretlek és tisztellek, hű szerelmed és lelki társad: Feri

Böbcsy üzeni Szilágyi Richárdnak: Az együtt töltött percekből legyenek órák, majd napok. A napokból legyenek hónapok, s az örökkévalóság tartson addig, amíg veled vagyok

Gergő küldi Szabinának:

"Hol volt, hol nem volt, élt valahol a világban egy fiú és egy leány Az égiek véletlennek tűnő akaratából talán egymásra találtak ők, egy varázslatos éjszakán. S mivel a mondás úgy tartja, hogy véletlenek márpedig nincsenek Ezért e mesebeli történetről úgy hírlik, előre megírták az istenek Ennek így kellett történnie." (Delta - Mese)

Életem legboldogabb pillanata volt,mikor örök hűséget fogadtunk egymásnak melyhez ez a kis történet elengedhetetlen!

"Véletlenek nem léteznek, csodák pedig vannak. Boldogan élnek, míg meg nem halnak."

Szeretlek Szerelmem!

Lackó üzeni Zsebynek: Nagyon szeretlek Zsebykém!

András üzeni Elizabetnek: Nagyon szeretlek életem!! Te vagy nekem a mindenem!! Szeri, puszi!

R. üzeni Gabinak: Nem tölthetjük együtt a mai napot, de nagyon Boldog Valentin napot kívánok Neked! Szeretlek! "Gőzöm sincs, hol leszünk majd 20, 40 vagy 50 év múlva. Nem tudom, kivé válunk. Nem tudom, hogy képes leszek-e neki megadni mindazt, amire vágyik. Millió dolog van, amiről fogalmam sincs. De egy dolog holtbiztos; hogy szeretem őt, és szeretni is fogom. Hajnaltól napnyugtáig, az életem végéig."

Tomy üzeni Emesinek: Nagyon nagyon szeretlek! Köszönöm, hogy vagy nekem!

M. Anett üzeni V. Ferinek: Szeretlek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Timi üzeni Csabinak: "Olyan ez az érzés amit mással kapcsolatban nem érzel. Mintha a világon semmi sem számítana ha vele vagy, csak Ő. Mintha ti ketten lennétek egyvalami. És bármi is történjen veled túléled, mert Ő melletted áll. "

Ez az idézet pontosan kifejezi amit érzek, hogy boldog vagyok melletted és semmi más nem számít. Nincs olyan probléma amit közösen ne tudnánk megoldani. Kívánom, hogy ez nagyon-nagyon sokáig így legyen, hiszen nagyon szeretlek! Boldog Valentin napot Édesem !

A.Zolika üzeni Hencsinek: Drága Hencsim!Tudom, hogy te is ugyan azt akarod, amit én! Hagyok neked időt, várok rád, mert szeretlek!

Zsolti üzeni Zsaninak: Tisztán emlékszem arra a napra, amikor beléd szerettem. 2017.augusztus 26-án indultam haza egy táborból, amikor kaptam egy képet, amin te voltál, egy másik táborban. Négy nap múlva kezdődött volna a verébavatóm, amit kihagytam, hogy láthassalak. Talán, ha azon a napon nem mentem volna el hozzád, akkor most nem lennék ennyire letörve. De nem bántam meg. Az a három nap volt életem legszebb három napja, amit a közeledben tölthettem. Először nem volt bátorságom beszélni veled erről az egészről, de nem bírtam tovább, hogy ne mondjam el neked, hogy mit is érzek irántad. Amikor elmondtad, hogy te is hasonlóképpen érzel és el tudnál képzelni velem egy kapcsolatot, akkor éreztem, hogy végre megtaláltam a tökéletes lányt. Még mindig emlékszem, amikor megöleltél, leírhatatlan érzések támadtak bennem,akkor tudtam meg, mi is az a szerelem. Szándékosan hagytam a ti házatokban a fésűmet, csak hogy átmehessek este és megnézhessem, ahogy alszol (nagyon aranyos voltál). Amikor vége lett a tábornak, azt gondoltam, hogy minden a legnagyobb rendben lesz ezek után is, nem akartam elsietni a dolgokat. De tévedtem. Nem tudom, mire gondol egy ember, amikor azt mondja valakinek,,szeretlek". Én nem dobálózom csak úgy ezzel a szóval, amikor ezt mondtam, akkor tényleg azt éreztem, hogy bármit megtennék érted, mindent megadnék neked. Egy ilyen érzés nem múlhat el egyik napról a másikra,de egy héttel később már nem éreztél irántam semmit, de azt mondtad - Semmi sem lehetetlen. Ebben reménykedve mindig kerestelek, nem akartalak elengedni, hátha egyszer talán mégis adsz egy esélyt. Egy évvel később beleegyeztél, hogy találkozzunk. Körülbelül másfél órát tölthettünk együtt, egész idő alatt próbáltalak rábeszélni egy esélyre, de mindhiába. Amikor hazaértél, ismét azt mondtad-Semmi sem lehetetlen. Sokan azt mondták, hogy engedjelek el és próbáljak más lányokkal beszélgetni. Nekem ez nem ment, amikor mással voltam akkor is csak rád gondoltam, nem tudok mást szeretni. 2018 szilveszteréről nem sok mindenre emlékszem, de arra a 16 perc 37 másodpercre amit veled beszéltem, tisztán. Lassan 2 éve lesz, hogy próbálkozom nálad, de nem érdekel, várok amíg kell. Nem telt el úgy egyetlen nap sem, hogy ne gondoltam volna rád. Remélem eljön az a nap, amikor megkapom tőled azt az egyetlen egy esélyt, hogy megmutassam, hogy mennyire is szeretlek. Még ma is ugyan úgy érzek, mint 2017. augusztus utolsó 3 napján éreztem.

Szandi üzeni Ferikének: Nagyon nagyon szeretlek életem szerelme! Az első nap óta mióta csak megláttalak az életem szerelme lettel de azóta meg erősebb az érzés és még jobban szeretlek életem elmondani nem lehet ezt a szerelmet ami közöttünk van. Szeretlek.

Császári Csaba üzeni Tuza Daniellának: Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek, csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra, jobban és jobban. <3

Rebeka üzeni Attilának: Pontosan annyira szeretlek, mint a cicáimat!!

Zolika üzeni Xéniának: Folyton ő jár a fejemben, nagyon szeretem és ne haragudjon ha megbántottam! Nekem ő az igazi, remélem hamar rájön hogy neki meg én!

Kovács Szilveszter üzeni Képiró Patríciának:

"Szavakba nem is tudom önteni,

hogy mit érzek irántad.

Legszebb szó erre a szeretlek,

mit ember kívánhat.

Minden pillanat, mit veled töltök

maga a mennyország.

Mint egy álom,

melyből nem engeded, hogy kiszálljak.

Őszintén mondom neked,

nem is akarok kiszállni.

Minden pillanatát csak megragadni,

s melletted büszkén állni."

(Kurucz Péter: Szeretlek)

Szeretlek és Boldog Valentin napot Kívánok !! :) <3

Gyula üzeni Evelinnek: Kimondhatatlanul boldog vagyok amióta beléptél az életembe, amit köszönök neked és egy nap kevés arra, hogy ezt megünnepelhessük! Nekem minden nap Valentin nap van mikor láthatlak téged.

Dávid üzeni B.Szandinak: Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, míg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled az ágyamban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek.

MesiM üzeni Máténak: Már több mint 2 éve együtt vagyunk. Voltak nehézségeink de mindketten tudjuk szerintem, hogy nem tudunk egymás nélkül élni. Sokat vagy tőlem távol és mindig nagyon hiányzol de kitartunk egymás mellett, remélem ez így is marad. Ezen a napon sem lehetünk együtt ezért ezzel a kis üzenettel szeretnék neked boldog Valentin napot kívánni. Nagyon Szeretlek Életem

Dia üzeni Dávidnak: Talán ott vagy mindenhol. Odafent a rózsás színű felhőkben. Idelent a hajnali harmatban. Bármerre járok, téged kereslek. És bárhol vagyok, téged látlak. Szeretlek.

Vikike üzeni Andrisnak: Lassan 3 éve boldogítjuk egymást :) Nagyon szeretlek, és remélem életünk végéig együtt leszünk egészségben szeretetben boldogságban. Bízom benne hogy hamarosan családdá válhatunk. Szeretlek B..T..CI......MI..CI....CA :) <3 <3 <3 (ui.: remélem hozol nekem valamit Valentin napra :))

Bernadett üzeni Zolinak: titokban rád gondolok

Renátó üzeni Anettnek: Nagyon teccesz!!

Zsófi üzeni Ádámnak: Veled szeretnék lenni, most már biztosan tudom. Veled fog valóra válni álmom egy szép napon. Minden pillanat egy csoda lesz Veled, minden pillanatban ott leszek Neked. Mindenem lettél e pár hónap alatt, sosem gondoltam, hogy ez megmarad. De most már tudom, hogy őszinte voltál, ez a legnagyobb öröm, mit adhattál. Szeretlek nagyon!

Futottak még:

Kumpi üzeni Pumpának: Köszönöm a rántott cukkinit, nagyon fini volt! <3

Jonah üzeni Lara Croftnak: harcban edzve, büszkén

Az, akinek még nincs notebookja és excelje :( üzeni a notebooknak és excelnek: :D :D :D

Tihamér üzeni Márlonbrándónak: Dika

Dalmi üzeni Gabinak: szia Gabikám ! már megvettem a mozijegyeket..siess haza ! *the american girl*

Béla üzeni Bélának: Szeretlek! Én is! Béla vagyok! én is!!!! :)

74 éves vidám üzeni még a nevedet sem tudomnak: Ha rám találnál, boldog lennék!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában