Helyi közélet

2019.03.16. 17:46

ByeAlexék lemondták a koncertet

Fényeslitke - A szervezők többször megszegték a szerződést, ezért maradt el a kolozsvári buli.

Fényeslitke - A szervezők többször megszegték a szerződést, ezért maradt el a kolozsvári buli.

Elmaradt a ByeAlex és a Slepp március 14-ei kolozsvári koncertje. A fényeslitkei énekes Facebook-oldalán elárulta az okát: a szervezők – akik több magyar zenekart és előadót is átejtettek már – többször is súlyosan megszegték a zenekarral kötött szerződést.

Ráéreztek a dalra

Mint kiderült: ez a csapat szervezte Curtis február végi, szintén elmaradt koncertjét. A rajongók akkor azért nem találkozhattak a rapperrel, mert a cég nem utalta át az ígért előleget az előadónak. ByeAlex természetesen elnézést kért a kolozsvári közönségtől, s hozzátette: reméli, mihamarabb pótolhatják az elmaradt bulit.

Érthető, hogy az X-Faktor mentora csalódott, de talán egy szemernyit vigasztalja, hogy folyamatosan emelkedik a Pixával közös klipje alatt a megtekintések száma. Az „Apátokra bő”-re egy hét alatt 1,1 milliószor kattintottak. A rajongók ráéreztek a dalra, ahogy egy kommentelő írta: „Az ablak is betört a zenétől, de nem baj, apunál van pénz, majd fizeti az újat”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában