Helyi közélet

2019.03.05. 14:10

Csengerben kiderült: hosszú életű óriás embereket söpört ki a planétáról az özönvíz

Csenger - Más volt a levegő összetétele, az élőlények is más tulajdonságokkal rendelkeztek.

Csenger - Más volt a levegő összetétele, az élőlények is más tulajdonságokkal rendelkeztek.

Az özönvíz előtti világba kalauzolta el az érdeklődőket Kovács Zoltán biblia­kutató a napokban azon a rendezvényen, amelynek a csengeri O’sváth Gyűjtemény olvasóterme adott otthont. A rendkívül érdekes előadásból a résztvevők megtudhatták, milyen tudományos bizonyítékok vannak a bibliai leírásra, illetve milyen leletek és kutatások támasztják alá az özönvíz előtti világ maitól eltérő környezeti és egyéb tulajdonságait.

Kiderült, hogy az özönvíz előtt a maitól eltérő volt a levegő összetétele. Ennek következtében az élőlények is más tulajdonságokkal rendelkeztek. Sokkal nagyobb állatok éltek a Földön, mint ma, gondoljunk csak a dinoszauruszokra. Maguk az emberek is jelentősen magasabbak, nagyobbak voltak, és sokkal tovább éltek. Az akkori emberiség meglepően magas technikai fejlettséggel rendelkezett. Ezt a létformát azonban elpusztította az özönvíz, így az emberek egy új világot építettek fel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában