Helyi közélet

2019.03.05. 15:35

Húsvéti nyereményjáték a Kelettel!

Nyíregyháza - A húsvéthoz sok hagyomány és számtalan ínycsiklandó étel kapcsolódik. Arra kérjük olvasóinkat, küldjék el jól bevált receptjeiket, legyen szó levesről, elő- vagy főételről, édességről, likőrről, péksüteményekről, pohárkrémekről.

Nyíregyháza - A húsvéthoz sok hagyomány és számtalan ínycsiklandó étel kapcsolódik. Arra kérjük olvasóinkat, küldjék el jól bevált receptjeiket, legyen szó levesről, elő- vagy főételről, édességről, likőrről, péksüteményekről, pohárkrémekről. Olyan ételeket is várunk, amelyek a valamilyen érzékenységgel vagy cukorbetegséggel küzdőknek adnak lehetőséget az ízek élvezetére. A legjobb konyhatitkok megjelennek még húsvét előtt a három megyés színes fotókkal és ötletekkel tarkított Húsvétváró receptmagazinunkban a beküldő arcképével és nevével.

Ezért kérjük, a receptekkel együtt egy portréfotót is juttassanak el hozzánk. Egy beküldő több finomsággal is pályázhat. A Borsod-Abaúj-Zemplén-, a Hajdú-Bihar-, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobb receptjét értékes ajándékkal jutalmazzuk.

A beküldési határidő: 2019. március 19. 12.00 óra.

A recepteket elsősorban elektronikusan várjuk a [email protected] címre a kuponon lévő adatok ( recept címe, beküldő neve, címe, telefonszáma, e-mail címe) megadásával.

A receptek beküldhetők postai úton is a lenti kupon csatolásával, „Húsvéti nyereményjáték” jeligével.

Cím: Kelet-Magyarország szerkesztőség, 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.

A recept beküldésével a játékos hozzájárul ahhoz, hogy nevét és portréfotóját az Inform Média Lapkiadó Kft. a versenyen való részvétel, valamint az esetleges nyeremény átadása céljából kezelje. Amennyiben az általa beküldött receptet kiválasztják, úgy hozzájárul, hogy a recept a nevével és a fotójával megjelenhessen az Inform Média Lapkiadó Kft. által kiadott,„Húsvétváró receptmagazin”-ban és /vagy a napilap Ízvilág oldalán.A recept beküldésével a játékos elfogadja az Inform Média Lapkiadó Kft. (4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 11.) adatvédelmi tájékoztatóját (megtekinthető a www.informmedia.hu/adatvedelmi-tajekoztató oldalon) és hozzájárul ahhoz, hogy a nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát az Inform Média Lapkiadó Kft. – hozzájárulása visszavonásáig – saját közvetlen üzletszerzési (reklám) célra felhasználja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában