Helyi közélet

2019.03.19. 14:51

Rendőrkutya szagolta ki a kábítószert a csengersimai határátkelőnél

Csengersima - A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2019. március 18-án 16 órakor egy boszniai honosságú személygépkocsival közlekedő 35 éves román állampolgár.

Csengersima - A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2019. március 18-án 16 órakor egy boszniai honosságú személygépkocsival közlekedő 35 éves román állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt kábítószer-kereső kutyával is átvizsgálták a gépkocsit. A szolgálati eb a külföldi nő csomagjainál jelzést adott. A rendőrök a tételes átvizsgálás során a nő táskájában 3,1 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, az elvégzett gyorsteszt szerint marihuánát találtak.

Az egyenruhások a járművezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, ahol ellene kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában