Helyi közélet

2019.03.08. 10:16

Videó: Gyilkosság és fogolyszökés miatt kell felelnie a nagyecsedi férfinek, aki eltávozása alatt ölte meg szerelmét

Nagyecsed - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett és fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen.

Nagyecsed - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett és fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi, a szabadságvesztés büntetésének végrehajtására kijelölt büntetés-végrehajtási intézetből engedélyezett eltávozásának időtartama alatt, 2018. június 16-án Nagyecsed külterületén egy veszekedés során megölte 19 éves élettársát, majd elmenekült a helyszínről. Az ügyben beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a sértett halálát fulladás okozta. A rendőrök Z. Sándort egy fábiánházi lakatlan házban fogták el 2018. június 17-én 10 óra 15 perckor. A gyanúsított kihallgatása alatt beismerő vallomást tett. Ezután a rendőrök a már megkezdett szabadságvesztésének letöltése érdekében büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek.


[related-post post_id="3895763"]

[related-post post_id="3894652"]

[related-post post_id="3894652"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában