Helyi közélet

2019.04.10. 08:55

Célegyenesben az új sóstói szálloda építése

Nyíregyháza - Nyolcvanöt munkahelyet teremt a beruházás, javában toborozzák a szakembereket.

Nyíregyháza - Nyolcvanöt munkahelyet teremt a beruházás, javában toborozzák a szakembereket.Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt tette közzé a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy a Hunguest Hotels Zrt. nyerte a négycsillagos sóstói wellnesshotel üzemeltetői pályázatát.

Komplex szolgáltatás

A 9 ezer négyzetméter alapterületű, 123 szobás (ebből 3 luxusapartman, 6 apartman, a többi kétágyas), étteremmel, konferenciateremmel, látványbárral, miniwellness­egységgel, fitneszteremmel rendelkező Sóstó Resort Spa & Conference Hotel Nyíregyháza legkomplexebb szolgáltatást nyújtó szállodája lesz. Az épületben 195 férőhelyes, teraszos étterem, 200 fő befogadóképességű konferencia­terem, gyermek­élménysziget, business-sarok, ajándékbolt is a vendégek rendelkezésére áll majd.

Az eredeti tervek szerint át kellett volna adni a szállodát, viszont ebben az évben már egészen biztosan fogadhatnak vendégeket. A szálloda melletti Aquarius Élményfürdőhöz zárt híddal kapcsolódik majd, így a hotel vendégei szabadon használhatják a létesítmény gyógyszolgáltatásait is. A Modern városok program keretében épülő szállodába javában toborozzák a szakembereket. Információink szerint 85 új munkahelyet teremt a hotel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában